septembrie 24, 2022

Casă cuprinsă de flăcări la Surduc

O gospodărie din localitatea Surduc a fost grav afectată de un incendiu izbucnit la acoperiș, marți seara, în jurul orei 19.45.

Pentru stingerea incendiului care se propaga cu repeziciune au intervenit pompierii de la Jibou, iar un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei care a suferit un atac de panică în urma incidentului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj, flăcările au afectat aproximativ 150 de metri pătrați ai acoperișului și ai podului locuinței.
Pe durata intervenției pompierilor, circulația pe DH 1H a fost dirijată de agentul de poliție al Secției Surduc, Ovidiu Pop.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.