septembrie 24, 2023

Cartel Alfa decide, saptamana viitoare, protestele, nemultumita si de inghetarea salariilor

0

Confederatia “Cartel Alfa” decide, saptamana viitoare, in cadrul Comitetului Confederal, actiunile de protest, sindicalistii fiind nemultumiti si de ultima masura a Guvernului, de inghetare a salariilor bugetarilor pana la sfarsitul anului, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, Bogdan Hossu. “Inghetarea salariilor bugetarilor pana la sfarsitul anului este inca o erodare a sectorului bugetar, unde sunt 1,3 milioane de lucratori activi, care impreuna cu familiile lor reprezinta sase milioane de persoane. Se pune problema pastrarii puterii de cumparare. Noi intelegem criza, adica o conservare a puterii de cumparare, nu o diminuare a acesteia, ceea ce se va intampla odata cu inghetarea salariilor”, a spus preseditnele ” Cartel Alfa”, Bogdan Hossu.
Reprezentantii “Cartel Alfa” vor decide, saptamana viitoare, care sunt actiunile de protest pe care le vor organiza in perioada urmatoare, a precizat liderul sindical.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut