decembrie 1, 2022

CARREFOUR, un retailer care se respecta, indiferent de tara sau oras!

Mai este putin pana cand Mall-ul Value Center isi va deschide oficial portile pentru publicul salajean, pe joi 07 noiembrie 2019. La toate firmele care vor opera in acest spatiu comercial modern pregatirile sunt pe ultima suta de metri.

rn

Vineri 1 noiembrie 2019, am putut observa cum totul este facut ca la carte, dupa un program bine stabilit de catre dezvoltator si evident implementat cu mare atentie, de catre fiecare operator care isi va desfasura acolo comertul sau diferitele servicii. Profesionalismul si experienta se observa de la distanta, de catre oricine care acum circula in zona. O multime de oameni, de peste tot si din toate domeniile, coordonati parca in mod "invizibil", actioneaza astfel incat, pe 07 noiembrie, totul sa fie gata de start.

rn

Pentru a fi impecabili si a avea totul functional la deschidere, Carrefour a facut deja azi, de la orele 14.00, predeschiderea, astfel incat sa testeze,in stilul lor profesionist, functionarea intregului sistem: Paza si securitatea sistemelor, caserie, circulatia cumparatorilor, comportamentul propriilor salariati(cei mai multi fiind la inceput intr-un asemenea loc de munca),etc.

rn

Noi de la Graiul Salajului, care am scris de multe ori despre acest Mall, ne-am bucurat sa vedem ca totul decurge conform asteptarilor, sa vedem cum eficienta isi pune cuvantul. De aceea dorim sa le uram celor care au indraznit, crezut, muncit si realizat
acest proiect mult, mult succes!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *