septembrie 30, 2022

Carosabil, parcari si trotuare reabilitate pentru zalauani

Cateva zone din Dumbrava Nord si strada Decebal intra luna aceasta in reparatii.
August va fi o luna plina pentru locuitorii unor zone din cartierul Dumbrava Nord si de pe strada Decebal. Primaria Municipiului Zalau, prin intermediul SC Citadin SRL, va continua, in aceasta luna, lucrarile de reparatii ale carosabilului pe strazile Victor Deleu, Voievod Gelu si Locotenent Colonel Pretorian, arata un comunicat de presa oferit de SC Citadin SRL Zalau. Reabilitarea acestor zone presupune lucrari complexe, care vor viza reparatii ale carosabilului si trotuarelor, dar si reface-rea, acolo unde este cazul, a canalizarii pluviale, precum si a parcarilor. Conform aceleiasi surse, aceste lucrari reprezinta o continuare a celor incepute in cursul verii.
Circulatia nu va fi inchisa
„Pe toata perioada desfasurarii lucrarilor traficul pe aceste strazi va fi ingreunat, dar nu credem ca va fi cazul sa blocam complet circulatia, ci vom incerca sa lucram pe cate o banda a drumului, pentru a permite si accesul autovehiculelor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locuitorilor si soferilor care vor circula in zonele antementionate”, spune managerul SC Citadin SRL, Virgil Nicora.
Lucrari de 500.000 de lei
Costul acestor lucrari va fi de aproximativ 300.000 de lei, pe strada Decebal, si de aproape 200.000 de lei in zonele din cartierul Dumbrava Nord. Finalizarea lucrarilor este programata pentru sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie. Nu se poate specifica o data exacta, deoarece efectuarea lucrarilor depinde de conditiile meteo.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.