Carmen Ciumarnean a adus un premiu de poezie de la Mizil

0
189

Un juriu format din personalitati culturale nationale a decis ca premiul doi al Concursului International de Poezie si Epigrame „Romeo si Julieta la Mizil” sa fie adjudecat de poeta salajeana Carmen Ciumarnean.
Poeta Carmen Ciumarnean a fost premiata in cadrul celei de-a cincea editii a Concursului International de Poezie si Epigrame „Romeo si Julieta la Mizil”. Carmen a primit premiul doi „Grigore Tocilescu” la concursul la care au participat 663 de concurenti din tara si strainatate.
„Am participat cu patru poeme care nu au fost inca publicate. De fapt, aceasta a fost una dintre conditiile participarii la concurs. Poemele mele fac parte din noul volum pe care il pregatesc,”Dumnezeu nu mai scrie poeme” , si care va aparea in primavara”, a declarat pentru Graiul Salajului poeta proaspat premiata. Premierea a avut loc duminica trecuta, la Mizil, insa din pacate Carmen Ciumarnean nu a putut participa. Juriul care a decis ca premiul II sa fie obtinut de poeta salajeana a fost format din personalitati ale culturii prezentului – conf. univ. dr. Daniel Cristea-Enache -critic literar si scriitor, conf. univ. dr. Gheorghe Stanca – scriitor, Victoria Milescu – scriitor si Emil Proscan – scriitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.