Carduri de călătorie pentru pensionarii zălăuani

2
1345

Începând de marți, 2 martie, Societatea Transurbis eliberează titluri gratuite de călătorie pentru pensionari, sub formă de carduri personalizate.

Cardul va avea datele și fotografia beneficiarului, va fi valabil un an, iar pensionarul are obligația de a valida cardul la fiecare urcare în autobuz.

Beneficiază de această facilitate pensionarii cu domiciliul în municipiul Zalău, indiferent de vârsta sau de motivele de pensionare, precum și persoanele vârstnice definite conform art.l, alin.4 din Legea 17/2000 republicată, privind asistenţa socială a persoanelor vârstnice (adică persoanele care au împlinit vârsta de pensionare stabilită de lege), inclusiv copiii care beneficiază de pensie de urmaş, cu domiciliul în Zalău.

Documentele necesare pentru obținerea cardului de călătorie sunt cuponul de pensie și decizia de pensionare, buletinul sau cartea de identitate, toate copie și original, cerere și declaraţie pe propria răspundere pentru eliberarea gratuită a cardului de călătorie pe mijloacele de transport ale SC Transurbis SA.

Punctele de eliberare a cardurilor sunt: Cartier Brădet, str. Gheorghe Doja – de luni până duminică, în intervalul orar 6.00-23.00; Clădirea Transilvania (Piața Iuliu Maniu) – de luni până vineri, în intervalul orar 6.00-22.00 și sâmbătă, în intervalul orar 7.00-15.00; Uz Casnic (str. Armoniei) – de luni până vineri, în intervalul orar 6.00-22.00 și sâmbătă, în intervalul orar 7.00-15.00.

2 COMENTARII

  1. De ce naiba birocratizați excesiv acest lucru? De ce nu-i suficient sa ai asupra ta cuponul de pensie? Și primesc card și cei pensionați la patruzeci și ceva de ani?

  2. “ cerere și declaraţie pe propria răspundere pentru eliberarea gratuită a cardului de călătorie pe mijloacele de transport ale SC Transurbis SA.” – ce dracu declari pe propria raspundere? Ca decizia de pensionare copie si original sunt adevarate ai CI nu e falsa si ca ce? Sunteti penibili!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.