septembrie 24, 2023

Elevii clasei a VIII-a din comuna Sag beneficiază de sprijin pentru promovarea Evaluării Naționale, prin intermediul proiectului “Caravana Educației”, inițiat de TSD România.

Aflat la ediția a II-a, proiectul “Caravana Educației”, demarat de TSD România, urmărește implementarea unui program de meditații, care cuprinde un set de 10 lecții la Limba română și Matematică. Astfel, elevi ai claselor a VIII-a de pe întreg cuprinsul tării primesc meditații de la profesori voluntari.

Prin implicarea președintelui PSD Sălaj, Ionel Ciunt, și a președintelui TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, autobuzul a poposit, vineri, 26 mai, la Sâg.

Au mai fost prezenți la eveniment primarul comunei Sîg, Florian Bonțe, primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, și numeroși membi PSD ȘI TSD Sălaj.

Autocarul este organizat sub forma unei săli de clasă, cu scaune, pupitru de scris, ecrane pe care se pot prezența lecțiile, flipchart si tablă. În această “sală” inedită s-a desfășurat, vineri, o lecție din cele zece.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut