septembrie 23, 2023

Caravana ”Din dragoste” a poposit la Băbeni

0

Mare eveniment mare, vineri, 24 aprilie, la Băbeni. Caravana “Din Dragoste”, a postului de televiziune Antena 1 a poposit pe meleagurile acestei comune somesene. Caravana l-a adus, bineinteles, aici si pe cunoscutul realizator Mircea Radu, vedeta Antenei 1, cel de numele caruia se leaga si emisiunea de succes “Din Dragoste”, urmarita, de ani buni pe micul ecran de catre tot mai multi telespectatori. Scopul prezentei lui Mircea Radu si a echipei sale la Babeni a fost documentarea pentru o viitoare emisiune “Din Dragoste”.
Intrebandu-l vineri, despre ce este vorba, Mircea Radu ne-a oferit doar cateva amanunte, nedorind sa divulge… din secretele povestii viitoarei emisiuni.
“Am fost in satul Clit, ne-a spus Mircea Radu, acasa la o tanara, Iulia Andreica. Fostul ei prieten n-a avut un comportament prea bun fata de ea, motiv pentru care s-au despartit. Acum el regreta si vrea sa-si ceara iertare si sa se impace. Gata, altceva nu va mai spun, n-am voie. Urmariti emisiunea si-o sa aflati toata povestea. Cand va fi difuzata? In luna mai, dar nu stiu exact in care zi de marti”.
Dupa aceasta scurta declaratie, l-am lasat pe Mircea Radu “pe mana” celor adunati in centrul Babeniului, majoritatea dorind sa-si faca poze cu el. La doi pasi, o alta vedeta a Antenei 1, Andreea Mantea, raspundea si ea, cu amabilitate, la cererile amatorilor de o fotografie cu frumoasa asistenta a lui Mircea Radu de la emisiunea “Din Dragoste”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut