Mare eveniment mare, vineri, 24 aprilie, la Băbeni. Caravana „Din Dragoste”, a postului de televiziune Antena 1 a poposit pe meleagurile acestei comune somesene. Caravana l-a adus, bineinteles, aici si pe cunoscutul realizator Mircea Radu, vedeta Antenei 1, cel de numele caruia se leaga si emisiunea de succes „Din Dragoste”, urmarita, de ani buni pe micul ecran de catre tot mai multi telespectatori. Scopul prezentei lui Mircea Radu si a echipei sale la Babeni a fost documentarea pentru o viitoare emisiune „Din Dragoste”.
Intrebandu-l vineri, despre ce este vorba, Mircea Radu ne-a oferit doar cateva amanunte, nedorind sa divulge… din secretele povestii viitoarei emisiuni.
„Am fost in satul Clit, ne-a spus Mircea Radu, acasa la o tanara, Iulia Andreica. Fostul ei prieten n-a avut un comportament prea bun fata de ea, motiv pentru care s-au despartit. Acum el regreta si vrea sa-si ceara iertare si sa se impace. Gata, altceva nu va mai spun, n-am voie. Urmariti emisiunea si-o sa aflati toata povestea. Cand va fi difuzata? In luna mai, dar nu stiu exact in care zi de marti”.
Dupa aceasta scurta declaratie, l-am lasat pe Mircea Radu „pe mana” celor adunati in centrul Babeniului, majoritatea dorind sa-si faca poze cu el. La doi pasi, o alta vedeta a Antenei 1, Andreea Mantea, raspundea si ea, cu amabilitate, la cererile amatorilor de o fotografie cu frumoasa asistenta a lui Mircea Radu de la emisiunea „Din Dragoste”