septembrie 25, 2023

In urma unei actiuni comune derulate pe ruta Oradea-Simleu Silvaniei, membrii echipajului mobil din cadrul Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Salaj si lucratori ai Politiei Simleu au verificat in trafic autoturismul Dacia Logan, cu numar de inmatriculare B-77-AXJ, condus de B.J. Potrivit informatiilor furnizate de catre Doru Patcas, directorul DJAOV Salaj, in urma controlului s-a constatat ca soferul avea in masina 650 de pachete de tigari L&M, nemarcate si neetichetate corespunzator, pentru care persoana in cauza nu a putut prezenta documentele de provenienta.
“In conformitate cu prevederile legale in vigoare, B.J. a fost sanctionat cu amenda in valoare de 3.000 de lei, vamesii retinand cantitatea de tigari, in vederea confiscarii”, ne-a declarat Patcas. Aceasta este prima captura de tigari pe care reprezentantii Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Salaj au facut-o in acest an.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut