septembrie 30, 2022

Candidat surpriza pentru functia de presedinte la AJF Salaj

La fel cum s-a intamplat si in urma cu patru ani, in ultima zi in care candidatii isi puteau depune dosarul pentru sefia fotbalului salajean a aparut si un al doilea candidat. Astfel, Daniel Sabou se va lupta cu Doru Matei pentru functia de presedinte la AJF Salaj

rn

In aproximativ doua saptamani, fotbalul salajean se pregateste sa-si aleaga noul conducator. Astfel, pana vineri la ora 12.00, cei care au dorit sa-si depuna candidatura pentru functia de presedinte la AJF Salaj a trebuit sa o faca. La fel si in cazul celor care isi doresc functia de vicepresedinte la AJF Salaj pentru urmatorii patru ani.
in ultimele zile s-au vehiculat mai multe nume posibile pentru aceste functii, insa, am ajuns la ziua de vineri, iar termenul limita de depunere al dosarelor au expirat.
Prin urmare, am ajuns si la ceva concrete, liste finale cu cei care si-au depus candidatura.
„La ora 12.00 s-a incheiat activitatea, iar pentru functia de presedinte si-au depus dosarele domnul Sabou Daniel si domnul Matei Doru Dionisie. Pentru functia de vicepresedinte si-au depus candidatura in ordine, domnul Bogar Horatiu, Cozma Marius, Danciu Nicolae si Pasca Marius. Aceste dosare au fost inregistrate la timp, iar luni va avea loc sedinta Comisiei de Validare”, ne-a spus Leontin Moga, secretarul AJF Salaj.
Adunarea Generala Extraordinara de Alegeri va avea loc, sambata, 26 ianuarie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.