februarie 9, 2023

Candidaţii anunţaţi pană acum pentru alegerile din 5 iunie

Candidaţii la primăriile din judeţ şi cei care îşi doresc un scaun în Consiliul Judeţean Sălaj trebuie să îşi depună dosarele de candidatură până cel târziu pe data de 26 aprilie. Biroul Electoral Judeţean va lua act apoi de fiecare candidatură în parte şi o va valida sau, dacă va fi cazul, o va invalida.
În ordinea în care şi-au anunţat intenţia de a-şi depune candidaturile, enumerăm candidaţii la primăriile celor patru oraşe din judeţ şi cei care au fost nominalizaţi de partide capi de listă la Consiliul Judeţean Sălaj.

Primăria Zalău
Pentru funcţia de primar al Zalăului s-au înscris în bătălia electorală Valeriu Crişan (PNL), Gheorghe Stanciu (independent), Ionel Ciunt (PSD), Mircea Abrudan (UNPR), Fazakas Nicolae (UDMR), Dorel Labo (PNTCD).
Nu şi-au anunţat încă candidaţii ALDE şi PMP. PSRO va candida doar pentru Consiliul Local Zalău şi spune că nu va susţine un candidat din partea partidelor mari, ci mai degrabă un independent.

Primăria Jibou
Pentru Jibou şi-au anunţat până la această oră intenţia de a candida Liviu Balint (UNPR), Dan Ghiurco (PSD), Ana Indreieş (PNL), Ioan Almaş (independent). stop_coloanaPrimăria Cehu Silvaniei

La Cehu Silvaniei s-au înscris în competiţia electorală Blidar Nelu (PNL), Nelu Chende (UNPR), Chereji Ioan (UDMR). PSD nu a anunţat încă un candidat.

Primăria Şimleu Silvaniei
La Şimleu Silvaniei şi-au anunţat candidatura doar Septimiu {urcaş (PNL) şi Victor Creţeanu (UNPR). PSD nu a anunţat încă un candidat.

Consiliul Judeţean
La Consiliul Judeţean Sălaj au intrat în cursă ca deschizători de liste până la această oră Tiberiu Marc (PSD), Lucian Bode (PNL), Liviu Balint (UNPR), Radu Mălan (PSRO) şi este de aşteptat să fie nominalizat azi Szilagy Robert (UDMR), neconfirmat încă. Până la această oră, PMP, PN{CD şi ALDE nu şi-au desemnat un cap de listă la Consiliul Judeţean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut