septembrie 30, 2022

Canalizarea menajeră poluează râul Crasna, la Șimleu

În ”cel mai dezvoltat oraș din județul nostru”, Șimleu Silvaniei, există o sursă gravă de poluare a râului Crasna: conducta spartă a canalizării menajere care vine din Pericei și câteva străzi din cartierul nou al Șimleului.

Problema a fost semnalată redacției noastre de către locuitori din zonă, care ne-au transmis câteva fotografii și o filmare, sătui să aștepte intervenția celor care administrează conducta.

Aceștia semnalează faptul că mirosul este insuportabil, dar și că au sesizat problema, în urmă cu câteva săptămâni, reprezentanților Companiei de Apă Someș. Conducta este spartă în două locuri: sub podul din zona vechii autobaze și lângă podul nou construit, de lângă Sala Sporturilor.

2 thoughts on “Canalizarea menajeră poluează râul Crasna, la Șimleu

  1. Treaba buna! “România lucrului bine făcut”
    Aici nu mai pot spune ca PeeeSeeeDeee este de vina, deoarece culoarea politica a fost și este PD-PNL, așa ați votat așa trăiți!

  2. Păi toată Crasna e o cloacă! Estimp, primărelu e ocupat cu crearea „zonei metropolitane” pe lîngă metropola de 14.000 de locuitori.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.