septembrie 21, 2023

Canalizare și gaz metan la Gârceiu, Cristur și Crișeni

0

Satele Crișeni, Gîrceiu și Cristur vor avea canalizare menajeră. Investiția costă peste 4 milioane de euro, iar contractul pentru executarea lucrărilor a fost deja semnat.

“Azi, 22 august, la sediul Primăriei Crișeni, în prezența domnlui Ioan Savu, administratorul firmei Avril, am semnat cel mai important contract de utilitate publică al comunei Crișeni-“Canalizare menajeră în comuna Crișeni, satele: Crișeni, Gîrceiu și Cristur”, în valoare de 4,3 milioane euro! Lucrările se vor efectua pe toate străzile din cele trei sate unde, în acest moment, nu există canalizare menajeră. De asemenea, vor fi efectuate branșamente gratuite pentru fiecare locuință. Durata lucrărilor de execuție este de 12 luni. Vă rugăm să aveți înțelegere pentru disconfortul care se va crea pe aceste străzi. Mulțumiri pentru implicare colegilor din Executivul Primăriei, Consilului Local, proiectanților și colaboratorilor la acest proiect complex”, a declarat, marți, primarul comunei Crișeni, Călin Morar.

Semnarea contractului pentru canalizare menajeră vine la doar o zi după o altă veste importantă pentru cetățenii din comună.

Luni, la sediul Consiliului Județean Sălaj, primarul Călin Morar a semnat documentele prin care comuna va primi fonduri pentru înființarea rețelei de gaze naturale.

“În prezența ministrului Dezvoltării, Adrian Veștea, am primit Ordinul de ministru privind alocarea către comuna Crișeni a sumei de 13 milioane lei, aproximativ 2,6 milioane euro, pentru obiectivul -“Înființare rețea gaz metan în localitățile Gîrceiu și Cristur”, a anunțat primarul comunei Crișeni.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut