septembrie 28, 2023

Satele Var, Rona, Husia și Cuceu, care aparțin de orașul Jibou, vor avea, în viitorul apropiat, canalizare.

Anunțul a fost făcut de primarul Dan Giurco, la scurt timp duă semnarea contractului de finanțare pentru acest proiect, în prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea.

Lungimea totală a rețelei de canalizare menajeră gravitațională, de refulare și a racordurilor de canalizare este de 28.805 metri.

Pe traseul colectorului de canalizare se vor prevedea 445 cămine de vizitare, 18 cămine de spălare și 12 stații de pompare ape uzate.

Valoarea totală a lucrărilor ce urmează a fi realizate în cele patru sate este de 25.500.000 lei, precizează Dan Ghiurco.

“Această inițiativă nu se limitează doar la tehnologie și conducte, ci vizează îmbunătățirea calității vieții comunității noastre și protejarea mediului înconjurător”, adaugă edilul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut