ianuarie 28, 2023

Campionii Romaniei vor reveni la antrenamente in 1 august

Mai bine de trei luni de zile, voleibaliştii de la Volei Municipal Zalău s-au putut bucura de vacanţă, însă aceasta se află pe sfârşit, Adrian Feher şi colegii săi urmând să revină la antrenamente peste mai puţin de două săptămâni. Conducerea campioanei României a decis ca reunirea lotului să aibă loc pe data de 1 august, deşi iniţial era programată pe 7 august, la Zalău, unde gruparea de sub Meseş se va pregăti în primele zile de la reunire. Cel mai probabil va urma şi un cantonament, după care Volei Municipal Zalău va participa şi la câteva turnee de verificare.

Până la reunirea lotului, campioana României urmează să îşi definitiveze şi lotul de jucători şi va mai transfera un trăgător secund, în această perioadă conducerea purtând tratative cu mai mulţi jucători. Până în momentul de faţă, Volei Municipal Zalău a efectuat trei transferuri, coordonatorul bulgar Dobromir Dimitrov, centrul Mihai Gheorghiţă, stop_coloana dar şi universalul Pawel Adamajtis. La capitolul plecări, gruparea de sub Meseş s-a despărţit în această vară de Adrian Gontariu, cehul Karel Linz, belgianul Mathias Valkiers şi ucraineanul Mykola Rudnytskyi. 

De la data reunirii, gruparea de sub Meseş va avea la dispoziţie aproximativ două luni de zile pentru a pregăti noul sezon din Divizia A1, care va începe pe 7 octombrie, în prima rundă, Volei Municipal Zalău urmând să evolueze pe teren propriu cu Explorări Baia Mare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut