octombrie 3, 2022

Campionatul de Minifotbal Onix si-a premiat castigatorii si participantii

Duminica, la Baza Sportiva Onix Traian a avut loc festivitatea de premiere pentru toate participantele in cele trei ligi. Organizatorii au pus la bataie premii consistente, atat pentru echipe, cat si pentru golgheteri, cei mai buni portari, arbitri, dar si colaboratori

rn

Sezonul 2017 – 2018 s-a termiant oficial duminica seara, cand la Baza Sportiva Onix Traian a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de Minifotbal Onix. Dupa un sezon plin de meciuri, a venit si rasplata pentru toate participantele in competitie, iar organizatorii s-au pregatit cat au putut mai bine pentru acest eveniment si au pus la bataie premii consistente.
inainte de premiere s-a jucat si un meci demonstrativ intre campioana regionala Autovip si Rapid Peceiu, formatie ce a ocupat locul secund in Liga 2, dupa care a inceput premierea propriu zisa oficiata de presedintele Ioan Onicas, dar si de catre Gheorghe Ciule, director regional in cadrul FMR.
Toate echipele au primit abonamente promotionale la bazele sportive Onix
Premierea a inceput cu echipele de la Liga 3, in ordinea inversa a clasamentului. De la ocupanta locului 20 – AS Luceafarul si pana la ocupanta locului 5 – AS Onix, toate formatiile au primit diplome de participare. Gruparile din primele patru locuri, au intrat si in posesia unor trofee, a unor mingi, iar cele de pe podium au primit si medalii, in functie de locurile ocupate.
Dat fiind faptul ca urmeaza o perioada de pauza pana cand va incepe noul sezon, iubitorii de minifotbal pot face miscare la bazele sportive Onix, iar organizatorii au oferit tuturor participantelor cate un abonament promotional! Nu in ultimul rand, un premiu important pentru fiecare echipa, indiferent de locul ocupat a fost acordarea unui CEC valoric de 100 lei!
Premii pe masura pentru fruntasele ligilor
Formatiile care au castigat cele trei ligi si echipele care s-au clasat pe locurile doi in Liga 1 si Liga 2 au fost recompensate pe masura. Astfel, G 4 – castigatoarea de la Liga 3 – a primit un echipament de joc, iar Dia Guard II Divino, care s-a impus in Liga 2 a intrat in posesia unui CEC in valoare de 1.000 de lei. Tot din Liga 2, ocupanta locului secund, Rapid Peceiu s-a bucurat de un CEC valoric de 400 lei.
Granzii din Liga 1 au avut parte de o premiere si mai stufoasa. Astfel, campioana a primit un CEC in valoare de 2500 lei, iar vicecampioana Autovip a avut parte tot de un astfel de cupon, in valoarea de 2000 lei. Pe langa aceste premii importante, s-au mai oferit cupe, diplome, medalii, dar si mingi, in functie de locul ocupat in clasament.
S-au premiat si echipele fair-play din cele trei ligi. in primul esalon acest premiu a fost acordat pentru Somesul Somes Odorhei, in Liga 2 la Grand Team simleu, iar in Liga 3 acest premiu a fost atribuit celor de la AS Luceafarul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.