septembrie 30, 2022

Campioana Salajului, surclasata in meciul de baraj de la Turda

Unirea Mirsid nu a avut nicio sansa in fata redutabilei Sticla Ariesul, astfel ca echipa campioana a judetului Cluj a inscris nu mai putin de sase goluri, iar promovarea in Liga a III-a este ca si rezolvata

rn

Peste 1.500 de spectatori au tinut sa vina in tribunele Stadionului “Municipal” din Turda pentru prima partida de baraj dintre Sticla Ariesul si Unirea Mirsid.
Sigur ca lipsa “sportului rege” la nivel ridicat in municipiul Turda adus o dorinta mare de o revenire cat de rapida in esaloanele superioare, acolo unde Ariesul are traditie.
Pentru aceasta, gruparea clujeana s-a pregatit din toate punctele de vedere. Anul trecut, nu a fost randul Ariesului sa castige campionatul din Cluj, deoarece “U” Cluj trebuia sa revina in prim-plan. De data aceasta, turdenii au castigat campionatul la pas.
La fel s-a intamplat si in meciul de baraj, in care adversara a fost Unirea Mirsid.
Devenita campioana a Salajului si cu putina sansa, gruparea condusa de Calin Bereschi a incercat sa se ridice la nivelul adversarei, dar lipsa de pregatire s-a simtit din plin.
Pe langa aceasta, Unirea a avut ghinionul de a primi gol inca din primele minute. Unirea s-a tinut tare pana spre finalul reprizei, cand Radu Blaga a trimis balonul in propria poarta. Golul a turnat plumb in ghetele salajenilor.
Totul s-a terminat imediat dupa revenirea de la vestiare, deoarece in minutul 48 scorul era deja 4 – 0!
Astfel, la doar 26 de secunde de la reluare, David l-a lansat pe Silaghi si acesta l-a invins pe Vlad Muscan. Dupa doar cateva zeci de secunde, Alex Savu a inscris printr-un sut din afara careului.
Pana la final, s-au mai inscris doua goluri, dar amfitrionii au avut si alte oportunitati de a majora tabela de marcaj.
S-a terminat 6 – 0, iar promovarea in Liga a III-a este ca si rezolvata.
in aceste conditii, pentru retur, campioana Salajului nu prea mai are sanse, dar spera sa iasa cu fruntea sus si sa arate ca stie fotbal.
Mansa retur va avea loc sambata, de la ora 17.30, pe Stadionul Comunal din Popeni

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.