septembrie 26, 2022

Campioana Salajului a inceput pregatirile pe Stadionul Municipal

Unirea Mirsid s-a reunit cu gandul la promovare, astfel ca din aceasta saptamana antrenorul Flore Pop a programat la Zalau cate doua antrenamente

rn

In aceasta iarna, Unirea Mirsid a venit cu o solutie salvatoare pentru fotbalul salajean, iar in cazul unei promovari in Liga a III-a, gruparea condusa de Calin Bereschi ar fi dispusa sa cedeze echipa Zalaului, dar si locul din esalonul superior.
in acest sens, intre cele doua parti au avut loc cateva discutii, dar pana ca Unirea Mirsid sa promoveze in Liga a III-a se concentreaza la maxim pentru a doua parte de campionat.
De saptamana trecuta, liderul din Liga a IV-a a inceput pregatirile, iar cum majoritatea jucatorilor din lot sunt din Zalau, antrenamentele au loc pe Stadionul Municipal.
Daca saptamana trecuta, Unirea a avut doar un antrenament, din aceasta saptamana, antrenorul Florin Pop a programat cate doua sedinte de pregatire.
“Am inceput pregatirile pentru retur si din aceasta saptamana ne dorim sa programam cate doua antrenamente. in principiu ne vom pregati pe Stadionul Municipal din Zalau”, a precizat antrenorul Flore Pop.
Deocamdata, Unirea Mirsid nu a bifat niciun transfer, insa conducerea are in plan sa aduca patru jucatori. Tot in perioada urmatoare, liderul din Liga a IV-a va disputa si cateva jocuri amicale, printre adversari aflandu-se si echipe din Liga a III-a.
“Vom disputa trei jocuri amicale si avem discutii cu Sticla Ariesul Turda si Fotbal Comuna Recea. De saptamana viitoare vom sti mai multe amanunte si despre jocurile amicale, dar si despre transferuri. Pana atunci asteptam cu optimism tragerea la sorti a meciurilor de baraj”, a spus Flore Pop.
Dupa turul de campionat, Unirea Mirsid are 3 puncte avans fata de Dumbrava Gilgau si cinci peste Rapid Jibou, ocupanta locului 3.

rn

La tragerea la sorti pentru jocurile de baraj va fi prezent si presedintele AJF Salaj. “Sper ca Salajul sa aiba noroc si sa intalneasca un adversar cat mai accesibil”, a spus Daniel Sabou

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.