ianuarie 29, 2023

Campanie de vaccinare la Șimleu Silvaniei

Campania de vaccinare anti COVID-19 a demarat marți dimineața și la Centrul de vaccinare nr.1 din Șimleu Silvaniei. Conform programărilor, a fost imunizat în prima fază personalul medical implicat în organizarea și coordonarea campaniei de vaccinare din cadrul Spitalului Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș”, precum și angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj – Substația Șimleu Silvaniei și personal din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj, de la centrele din Șimleu Silvaniei.

Pentru prima etapă a campaniei, în acest centru au fost programate și vor fi vaccinate aproximativ 200 de cadre medicale, pentru care au fost livrate 210 doze de vaccin.

Primele persoane vaccinate au fost Lapohos Andrei- asistentul șef al spitalului, directorul medical- Dr. Șteț Anca Maria- medic primar epidemiolog, Dr. Muste Gențiana- medic primar boli infecțioase, managerul spitalului- Dr. Chim Marcela Coltău și as. pr.- Crișan Claudia, care s-a oferit voluntar să participe la campania de vaccinare.

Potrivit directorului medical al spitalului, dr. Anca Șteț, coordonator al Centrului de vaccinare Nr. 1 Șimleu Silvaniei, sunt asigurate toate condițiile astfel încât procesul să decurgă în condiții normale, iar până în prezent nu au fost raportate reacții adverse după vaccinările efectuate.

Managerul, împreună cu întreaga echipă medicală a Spitalului Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș” Șimleu Silvaniei au speranţa că vaccinarea ne va permite să revenim cât mai curând la o viaţă normală, imunizarea fiind un instrument important pentru stoparea pandemiei și pentru a evita supraîncărcarea unităţilor sanitare, permiţând, astfel, redeschiderea unităţilor sanitare pentru pacienţii non-COVID.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut