februarie 6, 2023

Campanie de plantare de arbori în Zalău

Primăria Zalău și compania Citadin inițiază o campanie de plantare de arbori în municipiu. Acțiunea se va desfășura în perioada octombrie 2022 – martie 2023, în cartierele orașului.

Atât Primăria Zalău, cât și compania Citadin așteaptă propunerile cetățenilor pentru locațiile de plantare.

Eventualele propuneri și solicitări se pot trimite la numerele de telefon 0360.086.600, 0732.430.611 sau la adresa de e-mail citadinzalău@gmail.com.

“Implică-te în campania de plantare de arbori inițiată de Primăria municipiului Zalău și compania Citadin”, e mesajul transmis de administrația locală.

.

2 thoughts on “Campanie de plantare de arbori în Zalău

  1. O dați la întors după ce i-ați defrișat ( a se vedea zona centrala)! Eu zic sa nu participam ptr ca oricum peste câțiva ani o sa-i tai din nou! Așa ca ….

  2. O parte din voi revoltatii pentru taierea pomilor sunteti aceiasi care arunca mizerii pe strada sau lasa mizerie cand merg la iarba verde dar din spatele tastaturii sunteti cei mai “corecti”si mari iubitori de natura….

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut