noiembrie 30, 2022

Campanie de donare de sange – "Dar pentru salvarea unei vieti!"

In asteptarea Postului Nasterii Domnului, Episcopia Salajului a initiat in parteneriat cu Centrul de transfuzie sanguina din Zalau un proiect de constientizare si implicare a credinciosilor in donarea de sange, dat fiind faptul ca, pe de o parte, la nivel national, numarul donatorilor este cu mult mai mic decat solicitarile venite din partea spitatelor, iar pe de alta parte, acest gest este expresia unei iubiri autentice, prin care, oferi aproapelui sangele tau, constient fiind ca, in multe cazuri de boala si accidente cei suferinzi nu au o alta alternativa decat acest ajutor, venit din partea semenilor.

rn

Oferind exemplul lor, preotii din Protopopiatul Simleu Silvaniei au participat la actiunea de donare de sange desfasurata in data de 11 noiembrie de echipa mobila a Centrului de transfuzie sanguina ce a avut loc la sediul Protopopiatului Ortodox din Simleu Silvaniei.

rn

De asemenea, preotii din Protopopiatul Zalau si-au oferit dragostea si sangele pentru aproapele lor, mobilizandu-se pentru ca miercuri, 13 noiembrie, la Centrul de transfuzie sanguina din Zalau sa doneze si ei, in speranta ca gestul lor va fi apreciat si urmat de cat mai multi dintre cei care se pregatesc sa astepte sarbatoarea Nasterii Domnului, transmite Pr. Claudiu Nechita, consilier social-filantropic al Episcopiei Salajului, printr-un comunicat postat pe site-ul institutiei.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *