Campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice

0
110

Primăria Municipiului Zalău și SNC – Sistem Național de Colectare organizează o campanie de colectare a deșeurilor electrice, prilejuită de Ziua Mondială a Mediului, în perioada 1 – 15 iunie. Deșeurile electrice vor fi ridicate gratuit de la domiciliul persoanelor fizice, de la firme sau instituții.

Cetățenii și reprezentanții firmelor și instituțiilor care au de predat deșeuri electrice pot solicita preluarea acestora, telefonic, la numărul 0756 030 602, sau completând formularul de comandă online, disponibil pe site-ul www.e-deseu.ro.

Sâmbătă, 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, între orele 09:00-16:00, deșeurile electrice vechi sau defecte pot fi predate direct, la oricare din punctele de colectare amenajate în Zalău:cartier Porolissum – lângă PECO; cartier Brădet – lângă Codiflor; cartier Dumbrava – lângă Piaţă; la Centrul de Colectare DEEE Zalău- str.Fabricii nr. 30 B. Participanții pot primi 2 tichete cadou, în valoare de 10 lei fiecare, pentru deșeuri electrocasnice de dimensiuni mari (peste 45 kg) de tipul: mașini de spălat haine sau vase, frigidere, congelatoare, combine sau lăzi frigorifice.

Pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice, puteți vizita site-ul www.e-deseu.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.