Campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în Zalău

Campania de colectare a deșeurilor electrice organizată de Primăria Municipiului Zalău și Sistem Național de Colectare©DEEE, în parteneriat cu Asociația Ecotic, continuă și în această săptămână la Zalău.

Preluarea gratuită a deșeurilor electrice si electronice de la domiciliu sau sediu de firmă se poate solicita telefonic la 0756 030 602 sau completând simplu și rapid formularul de comandă online pe site-ul www.e-deseu.ro.

Sâmbătă, 7 mai, între orele 09:00-15:00, aparatele electrice vechi sau defecte pot fi predate direct, la oricare din punctele de colectare amenajate în Zalău: cartier Porolissum – lângă PECO; cartier Brădet – lângă Codiflor; cartier Dumbrava – lângă Piaţă; Centrul de Colectare DEEE Zalău – str.Fabricii nr. 32.

Dacă reciclezi, poți câștiga unul din premiile oferite la tombola ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare: un cuptor cu microunde, un robot de bucătarie, 3 șurubelnițe cu acumulator, 3 fiare de calcat și 3 mixere. Tragerea la sorți a taloanelor de tombolă va avea loc luni, 9 mai, ora 15:00, la Centrul de colectare din Strada Fabricii 32.

Vizitează www.e-deseu.ro, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice.  

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *