Campanie de colectare a deseurilor electrice la Zalau

Scapa de vechituri fara costuri!

rn

In luna iunie, Primaria Municipiului Zalau si Asociatia RoRec, impreuna cu operatorul local partener, desfasoara o actiune de colectare a deseurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o ampla campanie desfasurata in peste 20 de judete din tara, cu ocazia Zilei Mediului.

rn

In Zalau acest program se desfasoara in perioada 1 – 15 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deseurilor electrice de la domicilii si sedii de firme si institutii. Cei care au de predat deseuri electrice pot suna de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 17.00, la numarul gratuit 0800.444.800 sau la telefonul 0756 030 602 sau pot plasa o comanda de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro.
Totodata, sambata 6 iunie, intre orele 9.00 – 16.00, deseurile electrice vechi sau stricate pot fi predate direct la unul dintre punctele provizorii de colectare amplasate in cartierul Porolissum langa PECO, cartier Bradet langa Codiflor, in cartierul Dumbrava langa piata dar si la centrul de colectare DEEE Zalau, situat pe strada Fabricii nr. 30 B.

rn

Firmele si institutiile care doresc sa caseze echipamentele electrice si electronice in conformitate cu legislatia in vigoare ce vizeaza managementul deseurilor pot da comanda atat telefonic cat si online, pe colecteaza.ro. Pentru institutii si firme se ofera documentatia necesara raportarilor fiscale si juridice.
Echipele operatorului local va vor suna in cel mult trei zile lucratoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua si intervalul orar de ridicare a deseurilor.
Membrii echipajelor care ridica deseurile de la domiciliu sau de la birouri opereaza in conformitate cu masurile anti COVID-19: pastreaza distanta minima obligatorie fata de deponenti, sunt echipati cu masti de protectie si manusi, au masinile dotate cu geluri si servetele dezinfectante pe care le folosesc inainte si dupa fiecare preluare a unei comenzi. Cetatenii care vor preda deseurile sunt rugati sa poarte masca in momentul predarii deseurilor si al completarii taloanelor de participare la campanie.

rn

Scapa de deseuri si castiga un premiu!

rn

Toti cei care aleg sa marcheze Ziua Mediului debarasandu-se de vechiturile electrice in cadrul acestei campanii au sansa de a fi rasplatiti la tombola organizata la final.
Premiile puse la bataie sunt 1 cuptor cu microunde Candy, 2 masini de calcat Philips si 3 mixere de bucatarie Tristar. Tragerea la sorti si desemnarea castigatorilor vor avea loc in data de 16 iunie, la ora 10.00, la Centrul de Colectare situat pe Str. Fabricii nr. 30B.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *