octombrie 3, 2023

Camelia Cherecheș reprezintă România la un festival de folclor în Spania

0

Camelia Cherecheș, solistă vocală a Ansamblului Folcloric „Meseşul”, secție a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, va reprezenta România la festivalul „I.G.F. Caravan José Antonio Viñas”, care se va desfăşura în perioada 15-18 iunie, în orașul Ourense din Spania. Interpreta de folclor din județul Sălaj a primit invitaţia de a participa la manifestarea internațională din partea profesorului dr. Dorel Cosma, președinte al Uniunii Mondiale de Folclor.

La festival vor participa artiști-interpreți de muzică populară din Franța, Israel, Italia, România și Spania. Din delegația României, alături de Camelia Cherecheș, vor mai face parte două soliste din zone folclorice diferite: Bianca Cionca, reprezentând județul Satu Mare, și Andra Sâiu, din județul Olt.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut