octombrie 5, 2022

Calin Marincas, pe podium in India

La primul sezon al Ultimate Karate League, multiplul campion mondial, european si national a facut parte din echipa Mumbai Ninjas, alaturi de care s-a clasat pe locul 3 intr-o competitie in care au participat cei mai buni karateka din lume. Din pacate, in India, sportivul din judetul Salaj a suferit si o accidentare si nu si-a putut ajuta echipa la meciul din semifinale

rn

Timp de aproximativ doua saptam ani, in New Delhi si Bengaluru, India, s-a desfasurat primul sezon al Ultimate Karate League, o liga de karate pe echipe, la care au participat cei mai buni karateka din lume.
Multiplii campioni mondiali si europeni s-au alaturat proiectului g andit de Rajeev Sinha – presedintele Federatiei Indiene de Karate si au facut echipa cu cei mai buni karateka din India, oferind spectatorilor meciuri de cea mai buna calitate.
Dupa cum spuneam, la competitia din India au fost invitati cei mai buni karateka din lume, iar pe aceasta “lista” se inscrie si Calin Marincas, de 6 ori campion mondial si de alte 8 ori campion european.
Antrenorul si conducatorul Clubului Sportiv Seiko Zalau a fost invitat sa participe la primul sezon al UKL, acolo unde a facut parte din echipa Mumbai Ninjas, alaturi de Barbora Znamenckova (Cehia) – medaliata la Mondiale si Europene, Rohit Tiwari (India) – medaliat national, Karan Choudhary (India) – medaliat national si Yuvraj Khodwal (India) – medaliat national.
in total, pe l anga Mumbai Ninjas, echipa lui Calin Maricas, la primul sezon din UKL au mai participat alte cinci echipe, Bengaluru Kings, Chandigarth Fighters, Delhi Bravehearts, Kolkota Radicals si Ranchi Rebels.
Competitia s-a desfasurat in doua weekend-uri, echipele s-au duelat fiecare cu fiecare, iar primele patru clasate au avansat in faza semifinalelor.
Au avut loc probe de kumite, de masurarea fortei, printr-o lovitura intr-un aparat special, dueluri feminine, dar si o proba mai speciala ce consta in lupta cu un inel de cauciuc pe care nu ai voie sa il pierzi in timpul luptei.

rn

Performanta notabila pentru Marincas

rn

Dupa ce in vara trecuta, Calin Marincas i-a uluit pe americani, valorosul karateka din judetul Salaj a reusit sa-i uimeasca si pe indieni.
Astfel, intr-un meci in care echipa Mumbai Ninjas s-a duelat cu Kolkota Radicals, Marincas a reusit o performanta notabila. Astfel, acesta a reusit intr-un singur minut sa c astige cu 26 – 0 un meci contra unui sportiv din echipa adversa.
“Am facut un record ca sa zic asa. Fiind pe puncte luptele, intr-un singur minut am facut 26 – 0, toti fiind inc antati de aceasta reusita, deoarece p ana in acel moment nu a c astigat nimeni un meci la 0”, ne-a spus Calin Marincas.
Mai departe, Mumbai Ninjas a mai obtinut inca doua victorii si a reusit sa se califice in semifinale.

rn

Au aparut accidentarile…

rn

Calificata in semifinale, Mumbai Ninjas a trebuit sa se dueleze cu echipa Chandigarth Fighters pentru un loc in marea finala.
insa, echipa din Mumbai a trebuit sa se descurce in semifinale fara cel mai valoros karateka din echipa, Calin Marincas. Salajeanul nostru s-a accidentat si nu a putut evolua in semifinale.
“Am inceput foarte bine cu trei victorii din trei in prima saptam ana. Dar, accidentarile ne-au tras in jos pe noi. in dimineata concursului, inainte de meciul din semifinala am fost sa-mi fac o radiografie si acolo mi-au spus ca am o coasta rupta, asa ca nu am mai participat la meciul din semifinala”, ne-a spus multiplul campion mondial si european.
in aceste conditii, Mumbai Ninjas a pierdut meciul cu Chandigarth Fighters, echipa pe care a invins-o in faza grupelor, insa, in cele din urma a reusit sa incheie competitia pe locul 3. Competitia a fost c astigata de Ranchi Rebels, care a obtinut 7 victorii din tot at atea posibile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.