decembrie 5, 2022

Calatorie gratuita cu trenul pentru studentii romani din strainatate, la revenirea in tara

Astfel, spre deosebire de cei ce invata aici, studentii romani din strainatate vor beneficia de o singura calatorie dus-intors cu trenul. Masurile apar intr-un proiect legislativ ce va fi votat in perioada urmatoare la Senat, avand propunere de adoptare.
Masura prevede extinderea facilitatilor la transportul studentilor, in sensul acordarii de gratuitati pentru transportul studentilor romani care studiaza in strainatate. Pentru a se putea aplica, propunerea legislativa trebuie intai sa fie adoptata de Parlament, iar apoi publicata in Monitorul Oficial.
Insa, spre deosebire de studentii ce frecventeaza cursurile unei universitati acreditate din Romania, propunerea stabileste ca studentii din strainatate vor beneficia de "gratuitate la o singura calatorie, dus-intors, la transportul intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a".

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *