Câine ucis în bătaie de copii, la Fildu (VIDEO șocant)

Doi minori din Fildu de Jos, de 9 și 13 ani, au batjocorit cu cruzime un câine, filmați fiind și postați pe o rețea de socializare. În imaginile publicate, cei doi minori se „amuză” în timp ce lovesc cu o bâtă, în mod repetat, câinele lipsit de apărare. În timpul loviturilor, animalul a fost legat de gât cu o funie.

Imaginile au ajuns la o Asociație pentru Protecția Animalelor din Cluj, dar și în atenția Poliției Animalelor Sălaj.

Polițiștii au fost sesizați miercuri, 8 februarie, la ora 16.50, prin apel de urgenţă 112, la fața locului deplasându-se cu operativitate polițiști ai Biroului pentru Protecția Animalelor și de la Secția 2 Sînmihaiu Almașului.

În sesizarea se preciza faptul că, în localitatea sălăjeană Fildu de Sus, mai mulți minori agresează un câine.

Din păcate, poliștiștii au găsit câinele decedat la liziera pădurii din localitate, dar efectuat cercetări cu privire la identificarea persoanelor.

În urma cercetărilor efectuate, au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi minori de 9 și 13 ani, ambii din localitatea Fildu de Sus, județul Sălaj.

”Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a survenit decesul animalului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art.25 alin.3 lit.a din Legea nr.205/2004 privind protecția animalelor”, se precizează în informarea Biroului de presă al IPJ Sălaj.

Sursa video: https://www.facebook.com/antibraconaj.cluj/posts/892559165220866/

One Reply to “Câine ucis în bătaie de copii, la Fildu (VIDEO șocant)”

  1. Acelasi tratament aplicat si lor fara nici o scuza!!Legile lui papura voda!!,cand va veti trezi din somnul de moarte? cand veti aplica legi pe masura faptelor si cruzimilor?!,alo, ce fac parlamentarii ,pt ce sunt plantati acolo, pe post de bibelouri??? daca ar face asa cu animakele vosstre cum ati proceda???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *