Cadrele militare rezerviste i-au acordat <Emblema de onoare> primarului Ionel Ciunt

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a avut parte de un cadou de Crăciun din partea cadrelor militare în rezervă și în retragere din Zalău.

Pentru că municipalitatea a susținut activitățile organizate de Filiala Sălaj a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere (ANCMRR), edilul a primit din partea colonelului în rezervă Avram Alexa <Emblema de Onoare pentru participarea activă la ridicarea prestigiului Asociației în societatea civilă, la sprijinirea activității filialei pentru promovarea şi cultivarea tradițiilor militare, pentru îndeplinirea idealurilor şi virtuților cuprinse în deviza – patrie, onoare, demnitate>.

Distincția i-a fost înmânată în deschiderea şedinței de Consiliu Local din 22 decembrie, de către rezerviștii Avram Alexa și Ioan Chichișan, fiind cea mai înaltă distincție care poate fi conferită de către Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere (ANCMRR).

“Mulțumesc conducerii Asociației pentru distincția pe care am primit-o! Mă onorează! Cu siguranță și în viitor, la fel ca până acum, vom avea o colaborare bună şi vă vom susține în toate demersurile pe care le veți face. Cadrele militare în rezervă şi retragere, la fel ca Armata țării, pentru noi reprezintă un pilon important în tot ceea ce înseamnă democrație”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *