noiembrie 27, 2022

Cadouri de la jandarmi pentru copiii din Cehu

Jandarmii salajeni au organizat si in acest an, o actiune de strangere de fonduri pentru a cumpara cadouri copiilor cu nevoi speciale sau celor proveniti din familii cu probleme sociale si financiare. In speranta ca le vor aduce zambetul pe buze, cadrele din Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj au contribuit financiar pentru cumpararea de cadouri pentru cei 106 copii de la Complexul de Servicii Comunitare Cehu Silvaniei.
Joi, 23 aprilie, cadre ale unitatii s-au deplasat in Cehu unde au distribuit copiilor cadouri constand in dulciuri, fructe si articole de imbracaminte.
“Copiii de la Complexul de Servicii Comunitare sunt obisnuiti cu prezenta jandarmilor in mijlocul lor, deoarece aceasta actiune se inscrie intr-o continuitate a gesturilor caritabile pe care jandarmii salajeni le-au facut in preajma sarbatorilor cu profunde semnificatii in traditia crestina”, ne-a declarat lt. Cristian Bolfa, purtator de cuvant al IJJ.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *