ianuarie 27, 2023

Cadouri de Crăciun pentru copiii de la SCM Zalău

În spiritul Crăciunului, 200 de copii de la secțiile fotbal, karate și judo din cadrul Sport Club Municipal Zalău au primit cadouri, din partea clubului. La evenimentul desfășurat la Sala Sporturilor din municipiu, a fost prezentă și conducerea Primăriei Zalău. Primarul Ionel Ciunt, cei doi viceprimari, Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, și administratorul public, Călin Forț, au fost cei care au împărțit cadourile copiilor.

De asemenea, căpitanul echipei de fotbal, Raul Stanciu, alături de jucătorii autohtoni, au fost și ei prezenți la eveniment.

“Mă bucur foarte mult că sunt aici, alături de voi, în acest moment festiv și mă bucur în același timp să am în față viitorul în sport. Voi sunteți viitorii medaliați ai clubului. Vreau să vă felicit pentru rezultatele din acest an și pentru muncă depusă. Să aveți sărbători fericite si pline de bucurii”, le-a transmis primarul Ionel Ciunt copiilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut