decembrie 9, 2022

Cadavrul unui bărbat din Măierişte a fost descoperit in raul Crasna

Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată vineri, 30 octombrie, să intervină pentru a scoate din albia râului Crasna cadavrul unui bărbat. Descoperirea macabră a fost făcută pe raza localităţii Giurtelecu Şimleului, conform repre-zentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum”.
Din primele cercetări a rezultat că trupul neînsufleţit este al unui bărbat de 62 de ani din comuna Măierişte.
stop_coloana Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean Sălaj în vederea efecturăii necropsiei. Pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de violenţă. Cercetările continuă, transmite IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *