Cadavru gasit sub un pod pe Somes; politia inca nu stie cine este mortul

1
3655
Cadavru gasit sub un pod pe Somes;  politia inca nu stie cine este mortul

Un cadavru uman a fost descoperit luni, 21 mai, pe raza comunei Surduc, iar Politia inca lucreaza la identificarea persoanei. 

"La data de 20 mai, în jurul orei 13:00, Politia a fost sesizata despre faptul ca între localitatile Surduc si Ciocmani, sub un pod, se afla un cadavru uman. Ajunsi la fata locului, politistii au identificat pe malul stâng al râului Somes cadavrul unei persoane de sex masculin. In prezent se desfasoara activitati privind stabilirea identitatii. Trupul barbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuarii necropsiei", spune Inspectoratul de Politie Judetean Salaj.

COMENTARII

  1. Stiu ca sunt multi km dar nu este posibil sa fie acest om....dispărut de la noi și nu il gaseste nimeni ...Cotu Florea din Rodna poate a cazut pe apa si apa la dus ..are 78 ani ..Nu pot sa atașeze poza da intrati pe bistritean.ro acolo e pus și un articol...multumesc

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.