Bute a acceptat “batalia” cu Mads Larsen

Pugilistul Lucian Bute a acceptat conditiile pentru a-si apara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, in fata sportivului Mads Larsen, dar contractele necesare inca nu au fost semnate, deoarece danezul vrea prea multi bani. Potrivit sursei citate, Bute este foarte aproape de o confruntare cu Larsen, pentru care data si locul urmeaza sa fie stabilite.
Directorul Sauerland Event, Chris Meyer, a declarat ca Lucian Bute a acceptat sa boxeze cu Larsen, insa danezul insista sa primeasca mai multi bani. “Meyer spune ca timpul pentru intelegere aproape a expirat. Unul din aspectele care ar face necesara grabirea discutiilor ar putea fi faptul ca la 6 ianuarie va avea loc licitatia pentru un meci eliminatoriu intre Librado Andrade si un alt pugilist al Sauerland, ucraineanul Vitali Tsipko, tot la versiunea IBF. Daca Larsen nu va accepta conditiile pentru o infruntare cu Bute, ar fi dificil sa-l vedem pe Tsipko procedand la fel, pentru ca astfel va evita un meci eliminatoriu periculos si va putea lupta direct pentru titlul mondial”, noteaza BoxingScene.com.
Mads Larsen, in varsta de 35 de ani, are in palmares 52 de victorii (37 KO) si doua infrangeri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut