noiembrie 27, 2022

184 de liceeni salajeni vor beneficia, in acest semestru, de burse de merit sau de studiu. Potrivit informatiilor primite de la purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar, Dorina Ciutre, in majoritatea cazurilor este vorba despre burse de merit (167), care se acorda elevilor de liceu care au incheiat semestrul I cu media 10. Cei mai multi elevi “de 10” sunt, dupa cum era de asteptat, la Colegiul National “Silvania”, unde sunt, ca si consecinta, 78 de beneficiari ai bursei de merit. Urmeaza Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalau, cu 27 de burse de merit si 10 de studiu (ce se acorda elevilor cu medii de peste 9,95), si Colegiul National “Simion Barnutiu” Simleu Silvaniei, cu 25 de burse de merit si doua de studiu. La polul opus se situeaza Grupul Scolar “Mihai Viteazul” si Liceul Sportiv “Avram Iancu”, fara nici o bursa.
Precizam ca valoarea acestor burse este stabilita de consiliile de administratie ale liceelor respective, in functie de sumele alocate in acest sens de primarii. Valoarea lor nu depaseste, insa, 300 de lei/semestru.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *