septembrie 30, 2023

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată în 14 octombrie

0

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj organizează, în data de 14 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Tinerii din promoția 2022, care nu și-au găsit încă o slujbă, au șansa de a intra pe piața muncii, la evenimentul dedicat lor.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a te orienta sau reorienta profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, dar nu sunt excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se va desfășura la Cercul Militar Zalău, strada Simion Bărnuţiu nr. 91, începând cu ora 10,00.

Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune pot comunica locurile de muncă vacante la sediul AJOFM Sălaj, la adresa de e-mail:[email protected] sau la numărul de telefon 0260/616317.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut