noiembrie 26, 2022

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți: 124 de participanți, 423 de posturi disponibile

Ediția din acest an a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți a avut loc vineri, 14 octombrie. Dintre angajatorii invitați, au participat 25, oferind 423 de locuri de muncă.

Potrivit AJOFM Sălaj, s-au prezentat 124 persoane, din care 118 au fost tineri absolvenţi ai diverselor forme de învățământ. Au fost selectați în vederea încadrării 73 absolvenți, care în perioada următoare vor susţine interviuri sau probe de lucru. Alți 3 absolvenţi au fost încadraţi pe loc.

Principalele posturi oferite pentru persoanele cu studii medii/fără studii au fost: operator producţie, operator prelucrare cauciuc, maşinist pod rulant, confecţioner, tapiţeri, zidar, lacătuş mecanic, operator CNC, lucrător în construcţii, lucrător în bucătarie, tâmplar şi muncitori necalificaţi, iar pentru persoanele cu studii universitare au fost disponibile posturi de inginer mecanic, inginer automatist, inginer de sistem în informatică, inginer electric, desenator tehnic, specialist SSM.

Participanții au primit informații și sprijin din partea consilierilor AJOFM cu privire la serviciile gratuite oferite – informare şi consiliere, medierea muncii, formare profesională.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *