”Buni samariteni”, în fapt, hoți. Cât l-a costat pe un jibouan să-și care canapeaua în casă

Un bărbat de 48 de ani din Jibou și-a luat canapea nouă și a cerut ajutorul a doi bărbați pentru a o duce în casă. Cei doi buni samariteni i-au furat din portofelul lăsat pe o masă din locuință suma de 780 de euro.

Câteva ore mai târziu, bărbatul și-a dat seama că îi dispăruseră banii din portofel și a sunat la 112. Polițiștii i-au prins repede pe cei doi hoți, au recuperat prejudiciul și au întocmit dosar penal pentru furt calificat celor doi ”cărăuși” de ocazie.

”Vineri, 22 decembrie, la ora 01.14, polițiștii din Jibou au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de un bărbat de 48 de ani din Jibou că persoane necunoscute i-ar fi sustras bani dintr-un portmoneu. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Jibou au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 42 de ani, din Jibou și un tânăr de 27 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, care, în timp ce l-au ajutat să transporte o canapea la imobilul în care locuiește, profitând de neatenția sa, i-au sustras 780 de euro dintr-un portmoneu lăsat pe o masa din incinta locuinței. Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii sălăjeni și restituit proprietarului. În cauză, polițiștii din Jibou au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză”, se precizează în informarea Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *