Bundesliga germana debuteaza perfect

Bundesliga germana, in speta chiar campionatul de fotbal al Germaniei a debutat perfect in weekendul trecut. Subliniez acest lucru prin comparatia cu celebrul tanc german, "panzer ", lider in razboaiele mondiale in multe privinte. A fost o miscare de forta in ramura fotbal pentru a se arata si aici forta germana de a organiza ceva punctual si corect.A fost prima tara de dupa coronavirus care a pornit fotbalul. Cu exceptia catorva sarutari si imbratisari la marcarea unor goluri ale lui Hertha Berlin abateri nu au fost. S-au respectat distanta fizica, iesitul de la vestiare, comportamentul si indicatiile protocolului sanitar de meci. Asadar rezultatele din etapa a 26-a:

rn

Augsburg- Wolsfburg 1-2, Dortmund- Schalke 4-0, Dusseldorf-Paderborn 0-0, RB Leipzig- Freiburg 1-1, Frankfurt-Monchengladbach 1-3, Koln- Mainz 2-2, Hertha Berlin- Hoffenhaim 3-0 , Bremen- Leverkusen -disputat luni.
Clasament: Bayern58p, Dortmund54, Monchengladbach52, RB Leipzig51, Leverkusen47, Wolfsburg39. A inceput si Bundesliga2 pe primul loc Bielefeld52, HamburgerSV45, Stuttgart45p.
Desi tensiunile intre patronii firmelor de sparanghel si muncitorii romani au facut posibila deplasarea Ministrului Muncii din Romania Violeta Alexandru acolo pentru a lua pulsul conditiilor de munca, bundesliga continua marsul .

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *