septembrie 29, 2023

Bugetul Zalăului a fost aprobat în Consiliul Local, cu 14 voturi favorabile din 21

1

Proiectul de buget al municipiului Zalău pentru anul 2021 a trecut joi, 15 aprilie, de votul consilierilor locali. Municipalitatea are un buget total de peste 328 de milioane de lei (67 milioane de euro), cea mai mare parte a banilor, 199,5 milioane de lei, urmând să fie direcționați către investiții. Asta înseamnă că Zalăul va avea în plus, la Secțiunea Dezvoltare, 71,5 milioane de lei, comparativ cu anul 2020. O parte importantă a banilor pentru investiții provin din fonduri europene.

Pentru funcționarea Primăriei și a instituțiilor din subordine, suma prevăzută în buget este de aproape 129 de milioane de lei, mai mare cu aproape 13 milioane de lei față de cea alocată în anul 2020. 

Proiectul de buget a trecut la vot cu 14 voturi pentru, 5 abțineri și 2 neparticipări la vot. S-au abținut consilierii Mihai Crișan (PNL), Dorel Labo (PNL), Mihaela Mureșan (PNL), Alin Guler (USR PLUS) și Ramona Goga (USR PLUS). Nu au votat, deși au fost prezenți la ședință, Gheorghe Bancea (PNL) și Florin Morar (PNL).

1 thought on “Bugetul Zalăului a fost aprobat în Consiliul Local, cu 14 voturi favorabile din 21

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut