Bugetul Zalăului a fost aprobat în Consiliul Local, cu 14 voturi favorabile din 21

1
216

Proiectul de buget al municipiului Zalău pentru anul 2021 a trecut joi, 15 aprilie, de votul consilierilor locali. Municipalitatea are un buget total de peste 328 de milioane de lei (67 milioane de euro), cea mai mare parte a banilor, 199,5 milioane de lei, urmând să fie direcționați către investiții. Asta înseamnă că Zalăul va avea în plus, la Secțiunea Dezvoltare, 71,5 milioane de lei, comparativ cu anul 2020. O parte importantă a banilor pentru investiții provin din fonduri europene.

Pentru funcționarea Primăriei și a instituțiilor din subordine, suma prevăzută în buget este de aproape 129 de milioane de lei, mai mare cu aproape 13 milioane de lei față de cea alocată în anul 2020. 

Proiectul de buget a trecut la vot cu 14 voturi pentru, 5 abțineri și 2 neparticipări la vot. S-au abținut consilierii Mihai Crișan (PNL), Dorel Labo (PNL), Mihaela Mureșan (PNL), Alin Guler (USR PLUS) și Ramona Goga (USR PLUS). Nu au votat, deși au fost prezenți la ședință, Gheorghe Bancea (PNL) și Florin Morar (PNL).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.