Bugetul Cehului – mai mic cu 11 miliarde

Bugetul local al orasului Cehu Silvaniei este cu 11 miliarde de lei vechi mai mic fata de cel din anul 2008. Astfel, potrivit afirmatiilor primarului Andrei Varga, consilierii au aprobat un buget de 127 de miliarde de lei vechi, fata de anul precedent, cand edilii au avut de cheltuit 138 de miliarde. Reducerea de 11 miliarde (destul de importanta pentru un oras mic) se datoreaza, dupa cum ne-a declarat dl. Andrei Varga, deciziei Guvernului prin care administratiile publice locale sunt obligate sa-si reduca cheltuielile cu 15%.
Si daca tot veni vorba de cheltuieli, prim-edilul din Cehu ne-a declarat ca aproximativ o treime din bugetul local va fi alocata costurilor ce tin de introducerea retelelor de utilitati la noua sala de sport si la viitorul bloc ANL, precum si pentru intretinerea si repararea drumurilor din oras si din cele patru sate apartinatoare.
Consilierii locali s-au straduit sa-i impace si pe bugetarii aflati pe statele de plata ale primariei (dascali si functionari publici) care vor primi, de doua ori in acest an – de Paste si Craciun – tichete cadou in valoare de 100 de lei (1 milion in lei vechi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *