Bugetarii ar putea avea parte de o noua minivacanta de 4 zile, la mijlocul lunii august

7
1099

 

Bugetarii ar putea avea parte de o noua minivacanta de 4 zile, la mijlocul lunii august

La mijlocul lunii august, cetatenii angajati la stat ar putea beneficia de un week-end prelungit, avand in vedere ca 15 august, cand se sarbatore?te Adormirea Maicii Domnului, este o zi de joi.
Guvernul ar putea lua decizia acordarii unei zile libere vineri, iar romanii se vor putea bucura de o minivacanta de patru zile. Daca Guvernul va acorda o zi libera, acestea se va recupera ca pana acum, fie prin prelungirea programului de lucru, fie prin lucrul in zile de sambata.
Zile libere ramase in 2019: 15 august — Adormirea Maicii Domnului – joi; 30 noiembrie — Sfantul Andrei – sambata; 1 decembrie — Ziua Nationala a Romaniei – duminica; 25 decembrie – Craciunul – miercuri; 26 decembrie — Craciunul- joi.

COMENTARII

  1. M-am intalnit cu un prieten vechi ieri. I-am oferit un loc de munca intr-un birou cu 2600 lei salar net, luni-vineri, 8 ore, fara ore suplimentare, etc. Mi-a zis ca e foarte putin, si prefera sa se angajeze la o institutie, ca e mai ok, e mai usor acolo...

  2. alo??M-AM INTREBAT CE E CU ATATEA LIBERE PENTRU BUGETARI?? CA DOAR DE EI VORBIM; M-AM GANDIT CA AR FI BINE SA LUCREZE DOAR DE LUNI-PANA MIERCURI CE ZICETI?? CA FAC DOAR CUR MARE DE ATATA STAT PE SCAU! CE DRACU E CU TARA ASTA CEI CARE MUNCESC IN MEDIUL PRIVAT SI TIN ATATIA TRANTORI SUNT PROSTI?? DAUAR MAMA DRACULUI CU UN TRASNET IN CASELE VOASTRE SA NU MAI AVETII PARTE DE ELE, LICHELE IMPUTITE CE SINTETI!MAI MULTI DE JUMATATE NUMAI FRECATI MENTA LA SERVICIU .DADE SA SCHIMBA CEVA IN TARA ASTA CA DE NU VETI RAMANE VOI BUGETARII SI CU TIGANII!!!!!?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.