“Bucurie în mișcare” la Zalău, pe pietonală

Va fi “Bucurie în mișcare” la Zalău, în centrul orașului, în 18 și 19 mai. Activități sportive, recreative și distractive vor antrena participanți de toate vârstele, de la mic la mare.

Aventura, ajunsă anul acesta la cea de-a XII-a ediție la nivel național, este organizată în municipiu de Asociaţia 11 EVEN din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Pro Teatru, Colegiul Național “Silvania” și Primăria Zalău.
Printre activităţile care vor avea loc în cadrul evenimentului se numără caravana de joacă (activităţi pentru copii între 4-10 ani), maratonul jocurilor româneşti, concursuri şi jocuri sportive diverse (activităţi pentru copii şi tineri între 11-18 ani) – badminton, fotbal târget, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, popice finlandeze, volei, cupa copiilor la mini-fotbal (destinată copiilor între 8-12 ani), mânuţe dibace (activităţi pentru copii între 4-14 ani), meşteşuguri tradiţionale, demonstraţii sportive, arte marţiale, fitness, dansuri, kangoo jumps, zumba, cycling, cursa cu obstacole (destinată copiile între 8 şi 14 ani).

“Te așteptăm așa cum ești pentru că avem activități pentru toate gusturile. Descoperi diverse modalități simple și interactive de a avea un stil de viață activ. Începători sau profesioniști, elevi sau bunici, colegi de muncă sau vecini de bloc, mișcarea e pentru toți”, transmit organizatorii.

În ședința Consiliului Local din 10 mai, a fost aprobată încheierea unui acord de parteneriat între Municipiul Zalău, Colegiul Naţional “Silvania” Zalău, Asociaţia 11 EVEN Cluj Napoca și Asociaţia PRO Teatru Zalău în vederea organizării Festivalului “Bucurie în Mişcare”, în perioada 18-19 mai 2024, în zona pietonală, pe strada Unirii, şi în curtea CNS.

În baza acestui parteneriat, administrația locală pune la dispoziţie gratuit locaţia în vederea organizării evenimentului, se obligă să informeze autorităţile competente şi să obţină avizele necesare în vederea desfăşurării evenimentului, asigură accesul la o sursă de energie electrică pentru sonorizarea evenimentului, asigură ordinea şi liniştea publică prin Poliţia Locală, asigură salubrizarea perimetrului afectat evenimentului, prin Citadin Zalău SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *