noiembrie 29, 2022

Bronz naţional pentru Paula Todoran

Ediţia din acest an a naţionalelor de atletism rezervate categoriilor de vârstă tineret şi seniori a fost găzduită de Stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Pe cocheta arenă din trivale s-au întrecut 349 de atleţi, din care 131 în probele feminine şi 218 în cele masculine.

Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Atletism 100 de cluburi şi-au trimis atleţii la întrecerea din Trivale, iar judeţul Sălaj a fost reprezentat de două cluburi: CSM Zalău şi Liceul Sportiv “Avram Iancu” Zalău.

Calificată la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra unde va concura în cursa maratonului, sportiva de la CSM Zalău a plecat la naţionalele de pistă din acest an cu gândul de a trata cursa precum un antrenament în perspectiva “maratonului de la Londra”, dar şi cu gândul la cucerirea unei medalii.

Spre satisfacţia sa, la finalul cursei a obţinut clasarea pe podium şi şi-a trecut în palmares, la fel cum a făcut şi în urmă cu un an la Cluj-Napoca, medalia de bronz. stop_coloana

Spre deosebire de ediţia precedentă, rezultatul a fost ceva mai slab, 35 de minute, 40 de secunde şi 93 de sutimi, dar acest lucru a venit datorită unei curse tactice, de aşteptare, în care ierarhia clasamentului s-a decis pe ultimii kilometri.

Să mai spunem că proba a fost câştigată de Roxana Bârcă de la CSA Steaua Bucureşti, iar pe poziţia secundă s-a clasat Mădălina Florea de la CAM Sighişoara, sportivă care a reuşit să câştige proba de 10.000 m la ultimele patru ediţii a Campionatelor Naţionale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *