octombrie 4, 2022

Brașovean cu permis fals, prins pe strada Gheorghe Doja din Zalău

Poliţiştii Biroului Rutier continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, fapte constatate la sfârşitul săptămânii trecute. Bănuit de comiterea lor este un bărbat din Braşov.

În 27 iunie, la ora 8:10, pe strada Gheorghe Doja din Zalău, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din judeţul Braşov.

La solicitarea documentelor, conducătorul autoturismului a prezentat un permis de conducere care a strârnit suspiciunea polițiștilor cu privire la autenticitatea sa.

În urma verificărilor s-a stabilit că documentul este fals, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.