septembrie 21, 2023

Brantner roagă din nou zălăuanii să fie civilizați

0

Firma Brantner, responsabilă cu colectarea deșeurilor în municipiu, face din nou apel la cetățeni să nu mai arunce la întâmplare lucrurile de care nu mai au nevoie.

“Populația Municipiului Zalău are obligația să depoziteze corespunzător deșeurile în containerele amplasate in incinta punctelor gospodărești! Deșeurile voluminoase, obiecte de mari dimensiuni, cum ar fi: mobilier, saltelele, covoare nu se depozitează lângă punctele gospodărești!”, transmit reprezentanții Brantner.

De altfel, în Zalău există mai multe locații unde sunt amplasate containere metalice, voluminoase, destinate depozitării deșeurilor generate de activități provenite din reamenajarea și reabilitarea interioară sau exterioară a locuințelor.

Acestea sunt puse la dispoziția zălăuanilor gratuit și sunt amplasate pe Strada Pictor Ioan Sima, bl. P25; ( Cartier Brădet), Strada Corneliu Coposu, bl. P+10; ( peste drum de Camera de Comerț și Industrie), Strada Toporașilor, bl. S23; ( Cartier Porolissum – lângă pod), Cartier Dumbrava Nord bl. F1 ( peste drum de parc), Strada Ioan Nechita, bl. F10 ( peste drum de Piata Dumbrava).

“Atenționăm cetățenii de faptul că, la data de 15 iunie 2023 a avut loc la Zalău campania de colectare a deșeurilor voluminoase cu titlu gratuit, dar cetățenii preferă depozitarea deșeurilor la întâmplare! Depozitarea acestor tipuri de deșeuri lângă containere este strict interzisă”, adaugă reprezentanții Brantner.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut