”Brainstorms” de la API Zalău, în competiție de robotică la București

”Brainstorms” de la API Zalău, în competiție de robotică la București

Echipa de robotică ”Brainstorms” de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, coordonată de profesorii Alexandru Mureșan și Ivan Sergiu, participă în aceste zile la o competiție de robotică pentru liceeni, organizată la Universitatea Politehnică din București.

Din relatarea profesorului de informatică Alexandru Mureșan, Regionala#1 de Robotică pentru liceeni – Campionatul BRD FIRST Tech Challlenge Romania – este organizat de Asociația Nație Prin Educație, în perioada 12-15 februarie 2023.

Elevii din Zalău s-au calificat în această etapă la meciurile desfășurate la Baia Mare, în perioada 28-29 ianuarie 2023, unde concursul de robotică a fost organizat de echipa Clevel Core de la Colegiul Național “Gheorghe Șincai” și s-a desfășurat la Centrul de instruire și marketing al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

Echipa ”Brainstorms” API a creat un robot îmbunătățit și cu o strategie de joc eficientă, care a reușit să adune multe puncte și să le dea elevilor și coordonatorilor încrederea și speranța că se vor califica și la Finala sezonului #7 – FIRST Tech Challenge România, din luna martie 2023.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *