noiembrie 27, 2022

Borla – Cupa Prieteniei si Frumosului pe Zona

Sambata , 11 ianuarie 2019 a fost Ziua Prieteniei si Frumosului la Borla.

rn

Asa a ales Mathei Tibor, "Tibi " pentru prieteni sa intituleze concursul de tenis si sah zonal. Cei 18 concurenti si-au disputat cupa la tenis de masa si 16 concurenti la sah. Au fost impartiti concurentii in cate 2 serii, primii 4 clasati din cele doua serii calificandu-se pentru turneul final, atat la sah cat si la tenis , ping-pong. Printre concurenti s-au aflat prietenii lui Tibi, invitati special de catre gazda din zona, adica Carastelec, Sarmasag, Hereclean, Varsolt, Camar, Diosod, Zalau si bineinteles din Borla. Printre prietenii invitati s-au numarat si oficialitati, oameni de afaceri, tineri, consateni. La tenis de masa dupa seturi extraordinare de lupta locurile au fost :
1. Dimeny Sandor 2. Dan Radu 3. Denes Lajos.
La sah, Leontin Moga desi in grupa a invins pe rand pe Domokos Abel si Husa Gelu prin jocul rezultatelor a terminat pe loc 3 iar Balla Istvan desi remiza cu Moga Leontin nu a prins turneul final !
Finala a fost una "prietenoasa si frumoasa "ca si numele cupei , disputata intre Domokos Abel-Guruslau , elev cl XI si Husa Gelu din Hereclean adjudecata de Abel, la valorificare un pion cu rege contra rege. Pentru medalia de bronz Leontin Moga a invins pe Boros Gabor, partida in care nu au lipsit sacrificiile si mat clasic cu turn si rege vs rege.Competitia s-a terminat cu festivitatea de premiere, cupe, diplome si medalii oferite de organizatorul acestei Cupe a Prieteniei , Mathei Tibor care a specificat ca "pentru mine e importanta prietenia si respectul intre oameni, de aceea am si organizat aceasta competitie aflata la a doua editie".
Reuniunea s-a incheiat cu bogracs si lautari.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *