Elemente de munitie neexplodata, din timpul celui de-al doilea razboi mondial, au fost descoperite, joi, 26 martie, in localitatea Somes Odorhei. Munitia (o bomba de aruncator) a fost descoperita de catre o echipa de muncitori ce executau lucrari de drenaj pe un teren viran din localitate.
“La fata locului s-a prezentat o echipa din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj condusa de lt. col. Gavrila Ghile si lt. col. Vasile Moigradan, munitia fiind ridicata, transportata si depozitata in conditii de siguranta”, ne-a declarat slt. Lucian Jacodi, purtator de cuvant al ISU.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut