decembrie 7, 2022

Bogdan Unguruşan va continua la FC Botoşani

Chiar dacă are 34 de ani, Bogdan Unguruşan face faţă cu brio nivelului din Liga 1 şi se pregăteşte de un nou sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Zălăuanul, care în iarnă s-a transferat la FC Botoşani după mai bine de patru ani petrecuţi la Pandurii Tg. Jiu va continua să joace la formaţia din Moldova, cu care mai are contract. Mijlocaşul se pregăteşte intens în cantonamentul din Austria, acolo de unde a avut amabilitatea de a discuta despre noul sezon care va începe peste trei săptămâni. “Ne aflăm în Austria, unde urmează să susţinem şi primele meciuri. Sperăm să ne pregătim cât mai bine fiindcă urmează un campionat lung”, a spus Bogdan Unguruşan.

În această vară, de la FC Botoşani au plecat mai mulţi jucători, printre care şi zălăuanul Gabriel Vaşvari, iar la echipă a fost adus un antrenor nou, este vorba de Costel Enache. Cu toate acestea, Unguruşan este optimist în vederea noului campionat. “Încă nu ne-a fost stabilit obiectivul, dar care va fi, noi vom face tot posibilul să îl îndeplinim. Pentru noul campionat îmi doresc să fiu sănătos şi să îmi pot ajuta cât mai mult echipa, să câştigăm cât mai multe jocuri”, a mai spus zălăuanul, care mai are contract încă un an cu moldovenii. “Sunt de 4 – 5 luni la FC Botoşani, iar această perioadă a fost mai mult de acomodare, după mai mulţi ani la Târgu Jiu. În această vară, la Botoşani au fost mai multe schimbări, dar avem speranţe pentru noul campionat”, a spus sălăjeanul, care a rămas cel mai experiementat jucător din tabăra moldovenilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *